fbpx

Beærede og stolte: Vi har modtaget et Mikrolegat

Vi har modtaget et kæmpestort skulderklap, nemlig et Mikrolegat, som uddeles til nye vækstvirksomheder med rigtig lovende fremtidsudsigter

Hvorfor ansøgte vi mon om sådan et Mikrolegat?

Siden vi startede Danish Balance i april 2019, har vi allerede, med alle jer vores dejlige kunders hjælp, kunnet udvikle flere lækre produkter i Acrogym-serien. Men vi stræber altid efter at være endnu bedre.

Derfor ansøgte vi om at modtage et Mikrolegat fra Fonden for Entreprenørskab for at få finansiel støtte til at videreudvikle vores produktsortiment. Og det legat har vi simpelthen modtaget.

Men hvad er det Mikrolegat for noget?

Det er Fonden for Entreprenørskab, der står bag uddelingen af Mikrolegatet. Det gør de sammen med Bristol-Myers Squibb og Tuborgfondet. Mikrolegatet har til formål at styrke vækst og beskæftigelse i Danmark. Legatet gives til nyopstartede virksomheder startet af studerende med gode idéer og iværksætterånd. Virksomheder, som evalueringskomitéen vurderer, har stort potentiale for at vækste og skabe arbejdspladser. Her kan I taget et kig på “wall of fame” over de virksomheder, som Mikrolegat har støttet.

Med legatet medfulgte der også netværk samt gratis sparring med kompetente erhvervsfolk fra CONNECT DANMARK, hvor vi kan få sparring og feedback på en række strategiske emner.

Siden de første Mikrolegater blev uddelt til nye vækstvirksomheder i 2011, har legatet modtaget hele 1452 ansøgninger. Og vi er en af de udvalgte virksomheder, som har fået den ære at modtage et af Mikrolegaterne.
Vi er stolte og beærede over at have fået den anerkendelse. Og så vi er helt enige i, at vores flotte og ergonomiske produkter er vigtige træningsredskaber, som vi håber, vil komme rigtig mange gymnaster og akrobater til gode.

Hvad skal Mikrolegatet så bruges på hos Danish Balance?

Vi har i længere tid ønsket at ramme et bredere publikum med vores såkaldte og populære “Acro Cane“, som er vores håndstandsstativ i eg. Acro Cane er et produkt under håndstands-serien; Acrogym.

Vi er allerede i fuld gang med videreudviklingen og glæder os meget til at vise det færdige resultat frem. Vores nye stativer får endnu flere features, som hjælper jer endnu længere i træningen af jeres håndstand og balance. På den måde kan man styrke og udvikle sig på et individuelt niveau.

Glæder I jer lige så meget, som vi gør, til vores nyudviklede produkter kommer på markedet?? 😀

Hvis I lige skal ind og kigge på de seneste Acrogym-produkter, så får I en genvej her.

Glæd jer til at se det færdige resultat. Stay tuned!

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.