fbpx

Historien

Historien bag Danish Balance ApS

Danish Balance er bygget på passion. Det hele startede med en stærk passion for gymnastikkens verden, hvor præcision er nøglen til en god performance.

Danish Balance ApS er skabt af Pernille Bossen og Nanna Enevoldsen. Sammen har de skabt et brand, der hjælper gymnaster og akrobater med at opnå deres fulde potentiale. Nanna er uddannet indenfor Innovation og Iværksætteri, og i samarbejde med Pernilles store erfaring indenfor gymnastik og akrobatik, har de skabt fantastiske produkter, der hjælper dig med at styrke din core og få en bedre balance.

danish_balance_nanna_pernille

Historien bag Danish Balance ApS starter med Pernille. Hun er en garvet akrobat og gymnast, der har dyrket håndstand lige så længe, hun kan huske. Håndstand er essensen af Pernilles præstationer, da en god og kontrolleret håndstand automatisk forbedrer ens performance indenfor alle former for sport. Pernille ønskede at gøre sin håndstand endnu bedre, og derfor begyndte hun i samarbejde med sin far at udvikle redskaber, der kunne støtte og forbedre hendes håndstand. Håndstand træner din core, skaber bedre balance og øger kroppens fysik, der er nyttig i sport såvel som dagligdagens aktiviteter.

Men det krævede tilvænning for Pernille at mestre en håndstand på de nye redskaber. Det var pludseligt noget helt andet end at stå på gulvet.

”Jeg troede, at jeg havde forstået kunsten i at stå på hænder, men da jeg første gang opdagede, hvad det gav at bruge redskaber til det, åbnede der sig en helt ny verden for mig,” fortæller Pernille.

Det, at balancere på hænder, var ikke længere en tilfældighed, om det lykkedes eller ej. Pernille opdagede teknikker og styrkede de rigtige dele af sin krop, ligesom hun gik fra at kunne holde en almindelig håndstand på jorden til at kunne eksperimentere med forskellige benpositioner, stem, en-arms-håndstand og meget mere.

”Jeg gik fra at holde en håndstand i 30 sekunder til to minutter. Jeg blev grebet af håndstand, og det blev hurtigt det bedste, jeg kendte til,” fortæller Pernille.

Hun begyndte at udvikle på redskaberne, der kunne forbedre hendes håndstand med stor fokus på vigtigheden af den rette støbning af redskaberne. Pernille fortæller selv, at redskaberne ”giver mig mulighed for at øve meget mere, da håndleddene har minimum belastning, frem for at stå med al kropsvægt på håndled i en 90 graders vinkel. Det vigtigste for mig var, at det føltes godt og rart, og at jeg fik noget ud af at bruge redskaberne. At få noget man kan gribe om, giver grebsstyrke, og man udnytter sine muskler i hænderne til fulde.”

acrogym_stativ_haandstand

Pernille, der også er træner i sportsacro, begyndte langsomt at indse, at der var mange, der havde samme behov som hende. Derfor begyndte Pernille sammen med sin far at udvikle produkter og døbte projektet: Acrogym. Projektet tog hurtigt fart, og hvad der startede som et hobbyprojekt, blev pludselig en forretning. Derfor allierede Pernille Bossen sig med Nanna Enevoldsen, og sammen har de skabt Danish Balance ApS.

Acrogym beholder sit navn og er blevet den første produktkategori for Danish Balance ApS. Acrogym produkterne er specialdesignede håndstandsstativer og tilbehør, der styrker, udvikler og forbedrer en håndstand. Det er produkter, der kan bruges af folk i alle aldre og niveauer, der kan hjælpe dig med at styrke din core og balance.

Danish Balance ApS bliver til dagligt kørt af CEO Nanna Enevoldsen, der varetager den daglige drift, samt CPO Pernille Bossen, der varetager produktudviklingen. Sammen danner de et solidt team, da de har de fornødne kompetencer og samme formål om at gøre hverdagen nemmere for alle deres kunder.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.