fbpx

Nyt produkt til nybegyndere – Acro Plank

NYT PRODUKT FRA ACROGYM: Acro Plank

Nyt prodykt – styrker din kropsposition og balanceevne

Acro Plank fra AcroGym er udviklet særligt til dig med et ønske om at lære at stå på hænder eller dig, som er nybegynder inden for håndstand. Mange nybegyndere oplever ømme og overbelastede håndled, som forhindrer dem i deres træning. Acro Plank løser denne problematik, og du vil hurtigere opleve en mere succesfuld træning.

Acro Plank til nybegyndere

Formålet med Acro Plank til nybegyndere er at skåne dine håndled og samtidig styrke de nødvendige muskler, der gør det muligt for dig at mestre din håndstand. Det er hældningen, som skaber en styrkende effekt på håndled og fingre, der giver dig en mere behagelig oplevelse.

Desuden er produktet produceret i naturlige materialer, som giver dig et fast og behageligt grundlag for dine hænder under din træning. Acro Plank hjælper dig med at opbygge din styrke i kroppen og skaber en følelse af bedre kontrol over din krop.

Hvorfor er kropspositionen vigtig?

Din kropsposition er væsentlig for din håndstand, da den korrekte kropsposition sikrer dig at undgå overbelastninger i dine led. En typisk forkert kropsposition er den såkaldte ‘bananform’, som er kendetegnet ved en svajet ryg.

Denne position opstår ved mangel på spænding i coren og kan derfor belaste rygsøjlen usundt. ‘Bananformen’ giver en falsk fornemmelse af håndstand, fordi du kan holde balancen uden at involvere de rigtige muskler og derved overbelaste leddene. Når du opnår den rigtige og lige kropsposition, kan du meget nemmere udvikle og forbedre dig. Dette hjælper også på din evne til at holde balancen, som således også har afgørende betydning både for din videreudvikling og grundteknik af håndstand.

Hvad betyder ergonomi?

Acro Plank er ergonimsk tilpasset til håndstand, med den helt korrekte hældning, der giver mulighed for at styrke kropspositionen. Den ergonomiske tilpasning har til hensigt at undgå skader, særligt for nybegyndere og minimere belastninger i håndled og arme.

Hvordan virker det for mig?

For nybegyndere er det ofte svært at fornemme og kontrollere sin krop, og derved kan det føles umuligt at finde balancen. At holde balancen i sin håndstand handler om at forhindre at falde ned. Den styring skal foregå udelukkende ved hjælp af fingre, hænder og arme.

Acro Plank til nybegyndere giver dig de bedste forudsætninger for at bruge fingrene og hænderne til at holde balancen. Den ergonomiske hældning lader vægten komme frem i fingrene, og giver dig en bedre fornemmelse af kontrol over din håndstand. Dette er afgørende for at finde balancepunktet og for at opretholde den korrekte kropsposition. Du har garanteret lavet håndstand på fladt gulv, hvorfor du vil opleve en væsentlig forskel med Acro Plank fra AcroGym.

Kan jeg bruge Acro Plank?

Acro Plank fra AcroGym henvender sig til dig, som er nybegynder i håndstand, og gerne vil lære at stå på hænder. Det er også til dig, som vil opnå en mere korrekt kropsposition, eller til dig, som ønsker at styrke din balanceevne og gerne vil opbygge en grundteknik i håndstand.

Acro Plank adskiller sig fra vores andre produkter, da den har et fladt fundament og er mere jordnær. Dette giver en tryg oplevelse som nybegynder i håndstand. På den måde vil du med Acro Plank få den bedste start i din proces til at blive god til at stå på hænder. Produktet er det første step mod at kunne mestre håndstand på resten af vores sortiment, som du finder her.

Hvis du vil have nogle tips til, hvordan du kan lave basale øvelser i håndstand, så læs vores blogindlæg Håndstandguide: Lær at stå på hænder med fokus på teknik.

  • Ergonomisk tilpasset

  • Mindsker skader

  • Styrker din balanceevne

  • Optimerer din kropsposition

Hvis du vil vide mere omkring vores andre produkter kan du kontakte os eller følge os. Vi glæders os til at høre fra dig og ser frem til at følge med i din udvikling!

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.