fbpx

Acro Sliders

Acro Sliders

(2)

Acro Sliders er et godt redskab til hjemmetræning, da du både kan træne din styrke, core, smidighed og håndstand.

Med vores sliders kan du blandt andet opnå samme effekt, som når du bruger et ab-wheel (mavehjul), og de fungerer ved, at du sætter dine hænder eller bare fødder på dem, så du står fast, og laver dine foretrukne øvelser.

Acrogyms sliders er også et godt redskab til at forbedre dig i din håndstand, da du ved hjælp af dem kan styrke de rigtige muskler, i forhold til når du står på hænder.

Hvis du vil træne din smidighed, kan du sætte dit ene knæ i gulvet og det andet ben på en slider og glide ud til siden.

Sliderne gør det nemmere at glide, uanset om du træner på gulv eller gulvtæppe. Den ene side med en glat overflade fungerer godt på gulvtæpper, mens den anden side er ideel på glatte overflader uden for mange riller som for eksempel trægulv eller linoleumsgulv.

De fylder og vejer næsten ingenting, så de er meget nemme at have med overalt.

DKK 149

På lager

2 anmeldelser af Acro Sliders

  1. Sofie

    Jeg vil klart anbefale acro sliders. Min hjemmetræning er blevet meget mere effektiv og jeg kan bruge dem både på trægulv og tæppe 🙂

  2. Stine

    Jeg er SÅ glad for mine sliders! Jeg bruger dem ugentligt og har gjort hjemmetræning mere effektivt. Før brugte jeg TRX i fitnesscenter, Acro sliders har på mange måder den samme effekt, med mulighed for at træne hele kroppen.

Show reviews in all languages (3)

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Vi er her for dig!

Har du en forespørgsel, kommentar et spørgsmål eller andet godt? - så tøv ikke med at kontakte os! Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

#Instagram