fbpx

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Danish Balance ApS
Teglværksgade 22 kl.
8000, Aarhus C
Danmark

Tlf: 26819505
Email: info@www.acrogym.eu
CVR-NR: 40466703

Priser og betaling

Danish Balance ApS modtager betaling med

Apple Pay
Mobilepay
Dankort/VISA-Dankort
Mastercard

Betaling vil blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Danish Balance ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering og forsendelse

Der leveres til pakkeboks/opsamlingssted nær dig.

Pakken sendes indenfor 24 timer!

Forsendelse 2-4 dage.

Den angivne leveringstid er omtrentlig og er med forbehold for forsinkelser. Erfarer Danish Balance ApS at den oplyste leveringstid ikke kan overholdes, orienteres køber herom med oplysninger om, hvornår leveringen forventes at kunne finde sted.

Force Majeure

Følgende omstændigheder hos Danish Balance ApS medfører ansvarsfrihed, såfremt de forhindrer aftalens opfyldelse eller gør opfyldelsen urimelig byrdefuld. Enhver omstændighed som Danish Balance ApS ikke er herre over, såsom arbejdskonflikt, strejker, lockout, krig, mobilisering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, transporthindringer, transportforsinkelser, restriktioner af drivkraft, ildsvåde, brand, terror, manglende eller mangelfulde leverancer fra underleverandører m.v. med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Databehandling og fortrolige oplysninger

www.danishbalance.com er en webshop tilhørende Danish Balance ApS, som er en selvstændig juridisk enhed, der ikke giver oplysninger videre til uvedkommende parter. Danish Balance ApS opbevarer data fra sine kunder sikkert. Oplysninger givet i forbindelse med køb i Danish Balance ApS webshop; www.danishbalance.com, opbevares af Danish Balance ApS for at sikre en korrekt og optimal behandling af kunderne både før og efter leveringen af produkterne. Data gemmes i den periode det er nødvendigt i forhold til at kunne levere den aftale, som er indgået med kunden, samt i den periode dansk lovgivning foreskriver.

Oplysninger, der er givet til Danish Balance ApS, vil kun blive brugt internt. De vil ikke blive solgt eller givet videre til tredjepart.

Forbehold

Danish Balance ApS tager forbehold for trykfejl, prisfejl, farveafvigelser på billeder m.v. i webshoppen. Der tages ligeledes forbehold for prisændringer samt udsolgte produkter. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Returnering af varer

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde – køb returlabel her.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@www.acrogym.eu og ved at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ønskes penge retur, vil dit tilgodehavende blive indsat på din konto så snart vi har modtaget varen retur. I øvrigt gælder de normale betingelser i henhold til forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten gælder ikke specialbyggede redskaber.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for tydelige fejl i materiale og/eller funktion af produkt.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Ved gældende reklamationsret vil Danish Balance ApS dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til vores lageradresse:

Danish Balance ApS
c/o Heidi Laugesen
Gl. Landevej 1A,
6920 Videbæk

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, skal der informeres om bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@www.acrogym.eu

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.